4 replies [Last post]
webmunky
webmunky's picture
Offline
newbie
England
Last seen: 8 years 21 weeks ago
England
Timezone: GMT+1
Joined: 2011-08-09
Posts: 5
Points: 7

I'm having an issue with the site in IE7 (and posisbly earlier) ...
Works as expected in IE8 & 9 and Firefox.

Could anyone offer a fix?

Also ...

What do you think?

Thanks Big smile

webmunky
webmunky's picture
Offline
newbie
England
Last seen: 8 years 21 weeks ago
England
Timezone: GMT+1
Joined: 2011-08-09
Posts: 5
Points: 7

forgot to mention...

forgot to mention the issue
(for those that know all bug fixes / hacks off the top of their head)

on the about us page it drops the text below the image, and on the products page it moves a div from within the image gallery across to the right (dependant on which thumbnail is active)

Possibly something to do with width or float but I've been scratching my head for what seems an age...

It's getting to the point where my fix is going to be to suggest people update there browsers Tongue

Teak
Offline
Regular
Ohio
Last seen: 8 years 21 weeks ago
Ohio
Timezone: GMT-4
Joined: 2007-03-28
Posts: 12
Points: 8

Did you also forget to

Did you also forget to mention a link to your website? Tongue

webmunky
webmunky's picture
Offline
newbie
England
Last seen: 8 years 21 weeks ago
England
Timezone: GMT+1
Joined: 2011-08-09
Posts: 5
Points: 7

no ??

I did add in the link but it must have been removed?

it's http://www.hottogs.co.uk

sorry

thepineapplehead
thepineapplehead's picture
Offline
Guru
Last seen: 1 week 4 days ago
Joined: 2004-06-30
Posts: 9668
Points: 801

You pasted HTML, and the

You pasted HTML, and the forum strips out bare HTML Laughing out loud

I think the site is too wide. I think it's an interesting design and works well but there's too much spread out over too big an area.

Verschwindende wrote:
  • CSS doesn't make pies