3 replies [Last post]
scubapete
scubapete's picture
Offline
newbie
Canada
Last seen: 7 years 34 weeks ago
Canada
Timezone: GMT-4
Joined: 2012-10-06
Posts: 3
Points: 4

Hi, can any one tell me what I am missing here.
When I code my thumbnail images to switch to a enlarged pop-up when moused over in dreamweaver and (hit F12) check it in the browser it works just fine.
Then when I publish the same page, it no longer works... well only the text appears. The website is made as a page within a page using iframes, but I have done this before and had had no problems??
The site is www.explorerdiving.ca any help would be awesome and greatly appreciated. I've been trying to figure this out for 3 days now.. and my head is going to explode!

Tony
Tony's picture
Offline
Moderator
Brisbane
Last seen: 4 days 13 hours ago
Brisbane
Timezone: GMT+10
Joined: 2003-03-12
Posts: 5342
Points: 2963

Hi scubapete, Have you

Hi scubapete,
Have you uploaded the larger images?

http://www.explorerdiving.ca/images/treasure-lg.jpg

scubapete
scubapete's picture
Offline
newbie
Canada
Last seen: 7 years 34 weeks ago
Canada
Timezone: GMT-4
Joined: 2012-10-06
Posts: 3
Points: 4

hmmmm, that is very odd??

hmmmm, that is very odd?? When I check my remote view of my images folder all the pictures appear to be uploaded.
I wonder if I was to change the large images name and reload them, if that would do the trick?
Thanks Tony for catching that.

scubapete
scubapete's picture
Offline
newbie
Canada
Last seen: 7 years 34 weeks ago
Canada
Timezone: GMT-4
Joined: 2012-10-06
Posts: 3
Points: 4

Tony, you are brilliant!!!

Tony, you are brilliant!!! you sooo totally rock!

Playing around with the image names I noticed the the file extension on the larger images was in large case and I of course coded then in as small case. Not sure why photoshop did that... but I now know to watch for that in the future.
Thanks once again.