1 reply [Last post]
lotek
lotek's picture
Offline
newbie
Chiang Mai
Last seen: 8 years 51 weeks ago
Chiang Mai
Timezone: GMT+7
Joined: 2010-11-21
Posts: 2
Points: 3

Hi,
Lotek from Thailand here.

I just joined the forum and I'm hoping I can find an answer to a problem that has been with me for days.
I'm building a Joomla e-commerce site which is 3 columns and structurally sound (or at least I'd like to think so).

My problem is this;
I put a png sidebar image map into

link to go over png background image which is in a
element.
The png backgrounds display OK and remain so even as I add the html tags and css for all the dl tags.
The problems starts when I add the transparent image maps inserted into the a: links. The images (all) disappear leaving only the text between the
.

I'm doing this in Notepad++ and using FF 3.6, with the web developer and I looked at it in IE8, Safari, Opera, same story: no pics.
When I look into "view source" all the HTM code is there and css modifications are reflected after cache delete.

I figure this has to do with layers but I'm not sure. I'm no CSS expert and the last time I built a site was 2005, this is a challenge for me.

Any help in this regard would be appreciated.

lotek
lotek's picture
Offline
newbie
Chiang Mai
Last seen: 8 years 51 weeks ago
Chiang Mai
Timezone: GMT+7
Joined: 2010-11-21
Posts: 2
Points: 3

repost

Hi,
Lotek from Thailand here.

I just joined the forum and I'm hoping I can find an answer to a problem that has been with me for days.
I'm building a Joomla e-commerce site which is 3 columns and structurally sound (or at least I'd like to think so).

My problem is this;
I put a png sidebar image map into the link elements of dd tags of a dl list
link to go over png background image which is in a dt
element.
The png backgrounds display OK and remain so even as I add the html tags and css for all the dl tags.
The problems starts when I add the transparent image maps inserted into the a: links. The images (all) disappear leaving only the text between the a links

I'm doing this in Notepad++ and using FF 3.6, with the web developer and I looked at it in IE8, Safari, Opera, same story: no pics.
When I look into "view source" all the HTM code is there and css modifications are reflected after cache delete.

I figure this has to do with layers but I'm not sure. I'm no CSS expert and the last time I built a site was 2005, this is a challenge for me.

Any help in this regard would be appreciated.