5 replies [Last post]
Squirm
Offline
newbie
Dallas, TX
Last seen: 9 years 31 weeks ago
Dallas, TX
Timezone: GMT-5
Joined: 2011-08-15
Posts: 5
Points: 7

Hello All,

I am having a really frustrating time figuring out why this design is rendering
fine in IE but fails to even load in FF, Safari, and Chrome. I have validated
the CSS and do not see any issues that would be causing this to happen:

http://www.letsgetseen.com/clients/venture/

Any help would be greatly appreciated.

Thanks in advance,

S

Smee
Smee's picture
Offline
Elder
Adelaide, Oz
Last seen: 3 years 43 weeks ago
Adelaide, Oz
Timezone: GMT+9.5
Joined: 2007-06-10
Posts: 1596
Points: 340

Check that you've loaded the

Check that you've loaded the right stylesheet into the css directory on the server - that's where it's looking for it in your html Smile

Mods and gurus – THANK YOU!
For your time, knowledge and experience so willingly and generously given.
Please come back tomorrow and sort us all out again Smile

Squirm
Offline
newbie
Dallas, TX
Last seen: 9 years 31 weeks ago
Dallas, TX
Timezone: GMT-5
Joined: 2011-08-15
Posts: 5
Points: 7

I have the right stylesheet loaded

I have the right stylesheet loaded - css/style.css

That would not have any bearing at this point. It would not explain why it works in IE
but does not work in FireFox, Safari or Chrome...

Thanks for the response but that has not solved anything. Anyone else have any clues?

Thanks again in advance,

S

Squirm
Offline
newbie
Dallas, TX
Last seen: 9 years 31 weeks ago
Dallas, TX
Timezone: GMT-5
Joined: 2011-08-15
Posts: 5
Points: 7

Can anybody see any issues? I

Can anybody see any issues? I really need help with this...

Thanks,

thepineapplehead
thepineapplehead's picture
Offline
Guru
Last seen: 4 weeks 2 days ago
Joined: 2004-06-30
Posts: 9674
Points: 810

I don't see the problem -

I don't see the problem - after an incredibly long wait, it looks identical for me in Firefox 9 and IE9.

I do think your images are way too huge, or your server is configured wrong - it took ages for them to load.

Verschwindende wrote:
  • CSS doesn't make pies

Smee
Smee's picture
Offline
Elder
Adelaide, Oz
Last seen: 3 years 43 weeks ago
Adelaide, Oz
Timezone: GMT+9.5
Joined: 2007-06-10
Posts: 1596
Points: 340

I'm with TPH on this, I

I'm with TPH on this, I looked in Safari 5, Chrome 13 and FF 6.

Mods and gurus – THANK YOU!
For your time, knowledge and experience so willingly and generously given.
Please come back tomorrow and sort us all out again Smile