4 replies [Last post]
kieranw
kieranw's picture
Offline
newbie
Last seen: 12 years 32 weeks ago
Timezone: GMT+1
Joined: 2010-05-01
Posts: 2
Points: 3

Hi all,

I hope I have put this in the right place and Im sorry if this questions been answered a million times, I didnt really know what I was searching for.

I am working on a site and as I go I like to highlight the page to make sure its all nice and neat and tidy with no   all over the place but whenever I highlight my text my tags show up and arnt invisible.

I am using css and was wondering if anyone would know how to fix this as I have tried a few different combinations but Im not really sure what I am surposed to be searching for.

I want it so that when I highlight the text I only highlight the text and the tags dont show up.

I have attached an image to help since I have no idea what Im asking for.

Many many thanks

AttachmentSize
Image1.jpg214.4 KB
Hugo
Hugo's picture
Offline
Moderator
London
Last seen: 7 years 48 weeks ago
London
Joined: 2004-06-06
Posts: 15668
Points: 2806

Should really provide code,

Should really provide code, we do ask over and over again Sad

If your using the br element don't, replace with paragraph elements, but as for highligting text not sure why you are doing that

Before you make your first post it is vital that you READ THE POSTING GUIDELINES!
----------------------------------------------------------------
Please post ALL your code - both CSS & HTML - in [code] tags
Please validate and ensure you have included a full Doctype before posting.
Why validate? Read Me

Verschwindende
Verschwindende's picture
Offline
Guru
Last seen: 3 weeks 1 day ago
Timezone: GMT-5
Joined: 2009-10-09
Posts: 2054
Points: 2286

Are you putting a space

Are you putting a space between two <br> tags? That's the only way I think that would happen.

As Hugo said, mark it up correctly and don't use the <br> tags. There is no real reason to use them in this case. Use either paragraphs or an unordered list.

kieranw
kieranw's picture
Offline
newbie
Last seen: 12 years 32 weeks ago
Timezone: GMT+1
Joined: 2010-05-01
Posts: 2
Points: 3

Hi there, Thank you for

Hi there,

Thank you for trying to help.

Below is my code, Im adapting a template I found online because Im a bit new to this.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" media="screen" />
<?php include('variables/variables.php'); ?>
<?php $address='AMP Entertainment - About us'?>
<?php $addressright='The newest and fastest entertainment agency.'?>
<?php $webtitle=' - About us'?>
<?php include("header.php"); ?>
<div id="mainwrap">
<?php include("leftnav.php"); ?>
<body><div id="contentwrap"><div id="content">
<div align="justify"><span class="sidetitle">About us...</span><br><br>
<span class="content">AMP Entertainment is a brand new entertainment agency based in North Wales covering the UK. The company was set up in March 2010 by Antony Parry and Michael Hughes.</br></br>
AMP Entertainment staff are experts in every aspect of the Entertainment production process.<br><br>
Every day we provide a simple and stress free service for our clients, and our personal hands-on approach repeatedly brings customers back for many of their future booking.<br><br>
You tell us what you want; we listen and arrange it for you. With our knowledge and creativity, truly spectacular and successful events are guaranteed.<br><br>
Whether your event is a large arena show or a small private party we have entertainers to deliver your dream event at the most competitive price possible. <br><br>
Call us today on 01745 889089 to discuss or book an entertainer and make your event a memorable one!</span>
</div></div></div></div><?php include("footer.php"); ?>
</body>

How would you recommend doing it if I dont use the tag? I want it so that there is one break line in between the paragraphs - just basically what I would get with two tags.

Thanks

Verschwindende
Verschwindende's picture
Offline
Guru
Last seen: 3 weeks 1 day ago
Timezone: GMT-5
Joined: 2009-10-09
Posts: 2054
Points: 2286

kieranw wrote: How would you

kieranw wrote:

How would you recommend doing it if I dont use the <br> tag? I want it so that there is one break line in between the paragraphs - just basically what I would get with two <br> tags.

As stated by both Hugo and me, use paragraph tags.