links don't work under drop down menu

Hi. Thanks for the help with my drop-down menu. I posted elsewhere that I was trying to switch from hard-coding it into each page to using an iframe to import it to the page and thought I had it working.

I only just noticed that the links in my breadcrumbs or my images do not work underneath where the drop-down menu has to go in order to be positioned properly on the page. I also can not see under it to edit in Dreamweaver.

Maybe I'm looking for something other than css help... just a little weary working on this.

Missing iFrame in Chrome

I'm having trouble just doing some base coding to get the layout of my page to work correctly in Chrome. It displays fine in IE so I ended up taking each iFrame out separately and they can load individually in Chrome, but the moment I add multiple iFrames is when the display gets all wonky. I tried searching forums for specific issues translating iFrames to work with Chrome but none of the posts seem to match up with my issue, which makes me think I'm missing something basic, but I can't seem to figure it out!

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Title</TITLE>
<STYLE TYPE="text/css">

Iframe Height 100 percent just isn't working, after many attempts

I've been trying to use many techniques found on the web to get my Iframe height to 100%, but I haven't been able to find a solution that suits for me.

Anyone here who can help please ?!

I'm using the following HTML/CSS code:

<!doctype html>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
 <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="website_wrapper">
<div id="header_wrapper">
 <div id="header">
  <div id="logo">text</div>
  <div class="cleaner"></div>

Embed Vimeo video can't get it validate but working

I coped this embed code from vimeo but It wont let me validate.

Its all about my iframe tag

http://www.sfu.ca/~kkw16/design/dproject1.html

CSS not working in iFrame

Hi - I have an annoying problem.

I have a jsp which includes an iframe from a third party in the body.

Most of the time the iframe has the correct css applied to it i.e. the fonts and colour all appear as expected. The css includes come from the third party file, nothing to do with me but have been agreed.

But infrequently the css for the font fails and the text on the iframe looks weird and unprofessional. This only happens about 1 in 10 reloads of the page and is really annoying.

Has anybody got any suggestions on what this may be or how I can tackle it?

Syndicate content