5 replies [Last post]
sanch3x
Offline
Enthusiast
Last seen: 11 years 51 weeks ago
Timezone: GMT-4
Joined: 2005-05-27
Posts: 223
Points: 2

I love the section it's fun to see which browser visitors use.

Just wanted to point out that there is a HUGE white space at the bottom of the page. It really doesn't matter... just wanted to point it out.

Seb

"Don't worry about Blank let me worry about Blank"

thepineapplehead
thepineapplehead's picture
Offline
Guru
Last seen: 4 days 14 hours ago
Timezone: GMT+1
Joined: 2004-06-30
Posts: 9674
Points: 810

Forum statistics

I too would like to see this fixed.

It's not even like it's space taken up by adverts; the adverts display below it.

You could display the little blog buttons in a line there.

Verschwindende wrote:
  • CSS doesn't make pies

Tony
Tony's picture
Offline
Moderator
Brisbane
Last seen: 2 weeks 17 hours ago
Brisbane
Timezone: GMT+10
Joined: 2003-03-12
Posts: 5343
Points: 2964

Forum statistics

Hi sanch3x,
This is on my list of things to do, actually I will most likely break the stats page up as it's getting a little to long content wise.

Tony
Tony's picture
Offline
Moderator
Brisbane
Last seen: 2 weeks 17 hours ago
Brisbane
Timezone: GMT+10
Joined: 2003-03-12
Posts: 5343
Points: 2964

Forum statistics

Hi sanch3x,
The stats page has been split into three pages and the white space removed.

sanch3x
Offline
Enthusiast
Last seen: 11 years 51 weeks ago
Timezone: GMT-4
Joined: 2005-05-27
Posts: 223
Points: 2

Forum statistics

On behalf of the CSS community, I thank you =P

I'm curious to know what was causing that white space. And I appreciate that you keep these forums cleans and up to date. I think this is the best community of the few that I frequent daily.

(Just to let you know your hard work pays off =D )

Seb

"Don't worry about Blank let me worry about Blank"

Tony
Tony's picture
Offline
Moderator
Brisbane
Last seen: 2 weeks 17 hours ago
Brisbane
Timezone: GMT+10
Joined: 2003-03-12
Posts: 5343
Points: 2964

Forum statistics

Hi sanch3x,
Yes that was a bit of a mystery.
It seems I had an extra unneeded div on the page.