2 replies [Last post]
jpf566
Offline
newbie
Last seen: 12 years 7 weeks ago
Joined: 2008-05-19
Posts: 2
Points: 0

Well I am very new to CSS and am having some trouble getting the a:hover to work...or at least be consistent... I am running mac OSX and have Safari and Firefox, the a:hover does not work on this...Ive seen on a friends windows computer that SOME of the links on my site came up and some did not... I have a windows laptop (running vista) and none of the link color changes. This is the CSS code that I have used.

}

a:hover {
color: #4B9397;
}

the style sheet can be found at www.sheffieldfurniture.com/styles.css and the site of course is www.sheffieldfurniture.com Thanks in advance everyone

NOTE: The top menu on my page is FLASH so obviously that DOES work, I'm having trouble with all the non flash ones Smile (bottom of the page as well as all the submenus on the pages)

ifohdesigns
ifohdesigns's picture
Offline
Enthusiast
Providence, RI
Last seen: 8 years 41 weeks ago
Providence, RI
Timezone: GMT-4
Joined: 2008-02-22
Posts: 269
Points: 0

You should specify your

You should specify your links in the LoVe HAte way, or at least it is easy enough to remember that way.

For instance:

a:link { }

a:visited {
}

a:hover {
}

a:active {
}

Your code was basically being overwritten by the a:link declaration. You were saying "do this on hover, then, oh yeah all links should be #333333". Just switch it up.

mattrossidesigns.com

jpf566
Offline
newbie
Last seen: 12 years 7 weeks ago
Joined: 2008-05-19
Posts: 2
Points: 0

Thank you THANK YOU! Soo

Thank you THANK YOU! Soo simple to fix! :thumbsup: