4 replies [Last post]
Duck Miester
Offline
Regular
Last seen: 17 years 21 weeks ago
Joined: 2004-08-26
Posts: 16
Points: 0

hey, my site looks good in IE but when i viewed it in Mozilla. it crashes HARD!

if anyone can see the problem please let me know. i'm really confused!

Thanks

my site is located at:

http://studentwork.qantm.com.au/MM041/LocalUser/mm041-03/Portfolio/layout.cfm

and the css file is at:

http://studentwork.qantm.com.au/MM041/LocalUser/mm041-03/Portfolio/portfolio.css

Alan
Offline
Enthusiast
Last seen: 18 years 13 weeks ago
Joined: 2003-10-20
Posts: 72
Points: 0

Site works good in IE but not in Mozilla HELP!!!

Hi,

I'm not an expert at these things, but when I ran your layout.cfm page through W3C XHTML validator, it spotted 1 problem:

Line 76, column 54: end tag for element "p" which is not open
<br />O MY GOD asd;fhsadf ;asdfh ;asdfu ahsdfsaf</p>

I checked your stylesheet as well, but that was ok. It validated as W3C CSS.

Duck Miester
Offline
Regular
Last seen: 17 years 21 weeks ago
Joined: 2004-08-26
Posts: 16
Points: 0

Site works good in IE but not in Mozilla HELP!!!

hmmmmm thanks for that. didn't fix the problem though.

there has to be something wrong with the css!

Duck Miester
Offline
Regular
Last seen: 17 years 21 weeks ago
Joined: 2004-08-26
Posts: 16
Points: 0

Site works good in IE but not in Mozilla HELP!!!

hmmmmm thanks for that. didn't fix the problem though.

there has to be something wrong with the css!

Duck Miester
Offline
Regular
Last seen: 17 years 21 weeks ago
Joined: 2004-08-26
Posts: 16
Points: 0

Site works good in IE but not in Mozilla HELP!!!

fixed it now

i just applied a clear:both;
to the footer

the funny thing is...i don't even no what it does.

can someone help me out on this?