2 replies [Last post]
webchalkboard
webchalkboard's picture
Offline
newbie
Bristol
Last seen: 14 years 34 weeks ago
Bristol
Joined: 2007-11-05
Posts: 4
Points: 0

Hi,

I've just developed a site for a client and it works perfectly on pretty much everything I find, except Safari on a mac, where is does a really strange effect of not loading the stylesheet correctly before displaying the page. So it shows up a non-styled page for a split second, before the stylesheet is applied to it. This happens on every page load and looks really ugly. It's just not acceptable.

It's a shame as it's a lovely site and we've used some cool jquery accordian javacsript for the sub menu system, although I think this could be the route cause of the problem.

Trouble is I don't have a mac to test on, so I'm in the dark on this one really!

1. Does anyone have Safari on a mac to test for me and say what they see?
2. Does anyone have any idea of what's going on here?

The development site is here:
http://projects.18aproductions.co.uk/pg-group/home/

Thanks,
Tom

Patrick923
Patrick923's picture
Offline
Regular
California - Central Coast
Last seen: 14 years 28 weeks ago
California - Central Coast
Joined: 2007-08-28
Posts: 23
Points: 0

Viewing with Safari

HI,

It looks fine to me. I didn't notice any problem at all.

I'm using Safari version 2.0.4

Patrick

webchalkboard
webchalkboard's picture
Offline
newbie
Bristol
Last seen: 14 years 34 weeks ago
Bristol
Joined: 2007-11-05
Posts: 4
Points: 0

Thanks Patrick, yup I've

Thanks Patrick, yup I've since found out that it works fine in Safari 3 too... We got the client to upgrade from whatever version he was running and it's working fine for him now as well. I did find this which might be the issue.

http://weblogs.mozillazine.org/hyatt/archives/2004_05.html

Thanks,
Tom