3 replies [Last post]
onemind
Offline
Regular
Last seen: 7 years 18 weeks ago
Timezone: GMT+8
Joined: 2005-10-24
Posts: 19
Points: 8

Hi,

I am having a strange problem with firefox that has never happened to me before.

I have 2 images on a page like so
They both show fine in internet explorer but dont show in firefox.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks

Here is the page:

http://www.onemind-design.com/buddha.php

Tags:
Hugo
Hugo's picture
Offline
Moderator
London
Last seen: 5 years 12 weeks ago
London
Joined: 2004-06-06
Posts: 15668
Points: 2806

<img

/hut.jpg">

/bud.jpg">

Moving to off topic.

Before you make your first post it is vital that you READ THE POSTING GUIDELINES!
----------------------------------------------------------------
Please post ALL your code - both CSS & HTML - in [code] tags
Please validate and ensure you have included a full Doctype before posting.
Why validate? Read Me

onemind
Offline
Regular
Last seen: 7 years 18 weeks ago
Timezone: GMT+8
Joined: 2005-10-24
Posts: 19
Points: 8

oops Its been one of those

oops Tongue

Its been one of those days Smile

Thanks alot

Hugo
Hugo's picture
Offline
Moderator
London
Last seen: 5 years 12 weeks ago
London
Joined: 2004-06-06
Posts: 15668
Points: 2806

(No subject)

Smile

Before you make your first post it is vital that you READ THE POSTING GUIDELINES!
----------------------------------------------------------------
Please post ALL your code - both CSS & HTML - in [code] tags
Please validate and ensure you have included a full Doctype before posting.
Why validate? Read Me