4 replies [Last post]
justforki
Offline
newbie
San Francisco
Last seen: 13 years 28 weeks ago
San Francisco
Joined: 2007-03-05
Posts: 3
Points: 0

Hi guys,

I'm kinna new in here. I'm having problem with positioning in IE... version 7 will show a line between 2 div tag inside #topsection... but for lower version of IE, it's even worse... they are all out of position... Please help!

Here's the link
[url]
http://www.artisangroupre.com/WebObjects/[/url]

Here's my CSS code.
[url]
http://www.artisangroupre.com/WebObjects/css/layout.css[/url]

I've tired everything! Seem I always have problem with position in IE... Anyone has any suggession or anywhere I can study about this?

thanks guys,
Justforki

ClevaTreva
ClevaTreva's picture
Offline
Guru
A hilly place, UK
Last seen: 1 year 46 weeks ago
A hilly place, UK
Joined: 2004-02-05
Posts: 2902
Points: 0

Hi With an inline image,

Hi

With an inline image, always try adding display:block (in this case to the head.jpg)

justforki
Offline
newbie
San Francisco
Last seen: 13 years 28 weeks ago
San Francisco
Joined: 2007-03-05
Posts: 3
Points: 0

Still...

I did try adding block as you told me. Still, all div tag seems to shift a bit to the right on IE, Is it possible that I set margin left of #thicktabs to 125 pixels?

Here's the link that I try adding block...

http://artisangroupre.com/WebObjects/test.php

Css..
http://artisangroupre.com/WebObjects/css/layout_test.css

Thanks again.

Justforki

justforki
Offline
newbie
San Francisco
Last seen: 13 years 28 weeks ago
San Francisco
Joined: 2007-03-05
Posts: 3
Points: 0

I got it work! Thanks

I got it work!

Thanks
Smile

nazimjamil
Offline
newbie
London
Last seen: 13 years 5 weeks ago
London
Joined: 2007-08-15
Posts: 1
Points: 0

how did you get it to work?

how did you get it to work?