2 replies [Last post]
i4ever
Offline
newbie
Romania
Last seen: 4 years 25 weeks ago
Romania
Timezone: GMT+2
Joined: 2012-01-17
Posts: 2
Points: 3

Hi,

I am the administrator of this website : cre-se.net and I really have some problems right now.
what are the problems:
1) Internet Explorer and Mozilla Firefox does not show the background gradient, while when I am using Google Chrome it works properly.
2) I have a problem with the pages. The width of pages is less than it is normal and all content located in these pages has a link to the homepage. I did not set up one. In Internet Explorer the bug does not appear.

I hope you could help me!
Grade

gary.turner
gary.turner's picture
Offline
Moderator
Dallas
Last seen: 6 hours 46 min ago
Dallas
Timezone: GMT-5
Joined: 2004-06-25
Posts: 9569
Points: 3632

Gradient

You only have the gradient coded for -webkit- browsers, Safari and Chrome. These browsers use a non-standard syntax, or at least as non-standard as an experimental property can be. Sad

Firefox, Opera, and IE also have proprietary syntaxes. See Mozilla Developer Network for info.

For your second issue, I don't understand your problem. Try to restate it in other words. You might also run a Romanian version of the problem statement through a translator, such as Google translate.

cheers,

gary

If your web page is as clever as you can make it, it's probably too clever for you to debug or maintain.

i4ever
Offline
newbie
Romania
Last seen: 4 years 25 weeks ago
Romania
Timezone: GMT+2
Joined: 2012-01-17
Posts: 2
Points: 3

Thanks!

Smile

Hi Gary,

I solved the problem with your advice. Thanks again!

Have a nice day!