content doesnt display in IE8

This problem has been aggravating me for quite some time and I'm sure it is something simple. My site displays just fine on all browsers EXCEPT IE8. While loading, the content appears for a split second and then disappears. All that is left is the header and background colors.

My site is http://test.redwoodcountrysigns.com/. I have put it through CSS validators and fixed all the problems and it still is messing up. Is there a well-known bug with this browser? I am also using a modified twenty-ten theme if that makes any difference. Thanks for checking it out for me.

David

List Items not Centering in Table for IE (related to WhiteSpace Error)

Hi, I was updating a webpage for our website and I would like to center list items in an already centered table, however the White Space Error occurs when viewing in Internet Explorer.
So when I want bullets to look like this
---------table cell start---------
*list item one
*list item two

-------table cell end--------------

they end up looking like this:

---------table cell start---------
* list item one
* list item two

---------table cell end------------

IE9 reads my IE-specific stylesheet for 2 seconds, then switches back

Hello everyone, I'm new here Smile

So, I specifically looked up this forum to get this problem sorted. It's the classic IE stylesheet issue - but with a twist.

So I've finished the design of my website (using Google Chrome), and got rather pleased with it, so now it's time to make it work in IE (works fine in Chrome, Safari, Opera and Firefox). So I went googling for the IE-specific stylesheet code that I needed, found it, and pasted it into my code.

Problem with Text size/color in IE but perfectly fine in firefox, safari, and chrome..

hello,

this is my first post, but what i've seen on this site so far it looks like it's full of information so i'm glad i found it.

Layout issue with IE8 and IE9

Can anyone help me figure out why the layout is breaking apart in IE8 and IE9? It's the left side that's giving me trouble.

It was fine in compatibility mode when I built this a couple of years ago, but now with IE9, I can't seem to fix it.

http://www.discoveryensemble.com/concerts/concert1_test.htm

Thank you, thank you for whatever help you can give me!
Webley

Syndicate content